Ingrediënten
-
Linguine heeft de lengte van spaghetti en het platte van fettuccine.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Linguine met Soffritto, garnalen en kappertjes
-
Stap 1
Verwarm de olijfolie en bak de knoflook en ui even aan. Voeg de kleingesneden garnalen toe.
-
Stap 2
Blus af met de Martini. Laat verdampen. Voeg dan de tomatenbasis en de kappertjes toe.
-
Stap 3
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 4
Warm goed door, voeg dan kruiden toe en laat nog 1 minuut warm worden.
-
Stap 5
Bak intussen in 1 eetlepel olie de overige garnalen kort tot ze roze zijn.
-
Stap 6
Meng de saus met de pasta en serveer met de grote garnalen en bestrooi met wat basilicum.
-
Stap 7
Vervang de Linguine eens door Spaghetti all'Uovo.