Linguine met Passata fijn, garnalen en kappertjes

Linguine con passata gamberetto e capperi

(1306)

Linguine, tomatensaus en basilicum; het is één van die typische Italiaanse combinaties. Honderden Italiaanse koks over de hele wereld hebben hiervoor elk hun eigen huisrecept. Probeer deze eens, met scampi’s en kappertjes.

  • < 20
  • Vis

Ingrediënten

Bereidingswijze Linguine met Passata fijn, garnalen en kappertjes

  • Stap 1

    Verwarm de olijfolie en bak de knoflook en ui even aan. Voeg de kleingesneden garnalen toe.

  • Stap 2

    Blus af met de Martini. Laat verdampen. Voeg dan de tomatenbasis en de kappertjes toe.

  • Stap 3

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 4

    Warm goed door, voeg dan kruiden toe en laat nog 1 minuut warm worden.

  • Stap 5

    Bak intussen in 1 eetlepel olie de overige garnalen kort tot ze roze zijn.

  • Stap 6

    Meng de saus met de pasta en serveer met de grote garnalen en bestrooi met wat basilicum.

  • Stap 7

    Vervang de Linguine eens door Spaghetti all'Uovo.

Beoordeel dit recept