Linguine alla Napoletana

Linguine alla Napoletana

(519)

Eerst Napoletana proeven, dan sterven! Toch maar niet. Want als je dit recept voor de klassieke tomatensaus uit Napels hebt geproefd, wil je het nog veel vaker bereiden.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Linguine all'Uovo 500g Grand'Italia

    Linguine heeft de lengte van spaghetti en het platte van fettuccine.

  • Grand'Italia Sugocasa Erbe

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Linguine alla Napoletana

  • Stap 1

    Fruit de ui en knoflook in olie in een braadpan. Voeg de tomatensaus en paprikapoeder toe. Roer goed door elkaar en laat op laag vuur 5 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 2

    Kook de Linguine all'Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 3

    Giet de pasta af en meng met de saus.

  • Stap 4

    Verdeel over 4 borden en bestrooi met Parmezaanse kaas en peterselie.

Beoordeel dit recept