< Terug naar de receptenzoeker

Linguine alla Genovese

Linguine alla Genovese

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Linguine all'Uovo Linguine all'Uovo
  • 185 gram gram Grand'Italia
    Pesto alla Genovese Pesto alla Genovese
  • 2
    vastkokende aardappel vastkokende aardappelen
  • 200 gram gram
    sperziebonen sperziebonen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Schil 2 vastkokende aardappelen en snijd ze in plakjes. Maak 200 g sperziebonen schoon. Breng de aardappelen aan de kook en voeg na 5 min. de sperziebonen toe. Kook nog ca. 5 minuten tot de aardappelen en sperziebonen gaar zijn. Laat uitlekken in een vergiet.
  2. Stap 2

    Breng intussen een pan met water aan de kook en bereid 400 g Linguine all'Uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar een beetje kookvocht.
  3. Stap 3

    Schep 185 g Pesto alla Genovese in een grote schaal en roer er 3 tot 4 el van het pastakookvocht door.
  4. Stap 4

    Schep de linguine, aardappelen en sperziebonen door de pesto. Garneer eventueel met basilicum