Lasagne met kabeljauw

Lasagne al merluzzo

(2148)

Ook bereid met vis is dit klassieke lasagne gerecht er een om je vingers bij af te likken. Een heerlijk lasagne recept met kabeljauw.

  • < 60
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Lasagne Verdi 250g Grand'Italia

    Lasagnebladen met spinazie.

  • Pastasaus Ovensaus Besciamella saus 400g Grand'Italia

    Besciamella saus, kan direct gebruikt worden.

  • Pastasaus Sugocasa Erbe 690g Grand'Italia

    Sugocasa Erbe is een heerlijke tomatensaus met kruiden. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Lasagne met kabeljauw

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  • Stap 2

    Verwarm intussen de Sugocasa, voeg de witte wijn, de oregano en de laurierblaadjes toe en laat 10 minuten op laag vuur pruttelen. Verwijder daarna de laurierblaadjes.

  • Stap 3

    Vet een ovenschaal in met olijfolie. Bedek de bodem van de ovenschaal met lasagnebladen. Verdeel hierover een paar lepels Besciamella saus over en leg hierop een nieuwe laag lasagnebladen. Verdeel de Sugocasa, basilicum, peterselie en vis over de lasagnebladen. Breng op smaak met zout en peper. Maak 3 lagen met alle ingrediënten en dek de laatste laag af met alleen lasagnebladen en Sugocasa. Besprenkel rijkelijk met olijfolie.

  • Stap 4

    Bak de lasagne ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven, totdat de bovenkant mooi goudbruin is.

Beoordeel dit recept