Lasagne met champignons, Italiaanse worstjes en mozzarella

Lasagne ai funghi porcini, carne e mozzarella

(1954)

Lasagne volgens de Italiaanse meesters

  • < 60
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pastasaus Funghi Porcini 260g Grand'Italia

    Funghi Porcini is een champignon roomsaus, gemaakt van melkroom, Italiaanse kaas en Funghi Porcini paddenstoelen.

  • Pasta Lasagne Tradizionali 250g Grand'Italia

    Traditionele lasagnebladen, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan, voor een echte Italiaanse lasagne met heerlijke 'al dente' bite.

Bereidingswijze Lasagne met champignons, Italiaanse worstjes en mozzarella

  • Stap 1

    Bak het gehakt rul. Roer er het bouillonblokje door.

  • Stap 2

    Bak tevens achtereenvolgens de worstjes en de champignons in een scheut olijfolie en voeg beiden bij het gehakt. Zet het vuur hoog en blus het geheel af met de wijn. Roer er de saus door en breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 3

    Verwarm de oven voor volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 4

    Bedek de bodem van een 20x20 cm ingevette ovenschaal met 2 lepels saus. Leg er een laag lasagnebladen op en bedek de lasagnebladen weer met een laag saus. Verdeel kleine stukjes mozzarella over de sauslaag en bedek met een tweede laag lasagnebladen. Herhaal dit nog 2 keer en eindig met een laag saus en stukjes mozzarella.

  • Stap 5

    Schuif de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak de lasagne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

Beoordeel dit recept