< Terug naar de receptenzoeker

Lasagne con funghi e noci

Lasagne met paddenstoelen en walnoten

Ingrediënten

  • 520 gram gram Grand'Italia
    Funghi Porcini Funghi Porcini
  • 250 gram gram Grand'Italia
    Lasagne all'Uovo Lasagne all'Uovo
  • 4 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 2
    teentje knoflook, fijngesneden teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1
    ui, fijngesneden ui, fijngesneden
  • 500 gram gram
    gemengde paddenstoelen, in stukjes gemengde paddenstoelen, in stukjes
  • 1 bosje bosjes
    peterselie, fijngesneden peterselie, fijngesneden
  • 150 gram gram
    walnoot, grofgehakt walnoten, grofgehakt
  • 100 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Stap 2

    Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de knoflook en ui glazig.
  3. Stap 3

    Verhit in een koekenpan 2 el olie en bak de paddenstoelen 2 min. op hoog vuur. Doe ze bij de ui en knoflook in de hapjespan. Voeg de Funghi Porcini saus toe en verwarm nog 5 min.
  4. Stap 4

    Verdeel een laag lasagnebladen over de bodem van de overschaal. Verdeel er een laagje saus over en bestrooi met een beetje peterselie en walnoten.
  5. Stap 5

    Leg vervolgens 2 lasagnebladen kruislings op de saus en verdeel er weer saus, peterselie en noten over. Ga zo door en eindig met een laagje saus. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  6. Stap 6

    Leg vervolgens de volgende 2 lasagnebladen gekruist op de eerdere lasagnebladen en saus. Ga zo door en eindig met een laagje saus. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  7. Stap 7

    Bak de lasagne in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.