< Terug naar de receptenzoeker

Insalata di pasta con pesto al basilico

Pastasalade met pestosaus

Ingrediënten

  • 350 gram gram Grand'Italia
    Mini Penne Integrali Mini Penne Integrali
  • 185 gram gram Grand'Italia
    Pasta Pesto Basilico Pasta Pesto Basilico
  • 200 gram gram
    parmaham, in reepjes parmaham, in reepjes
  • 1
    rode paprika, in stukjes rode paprika's, in stukjes
  • 200 gram gram
    rucola rucola
  • 1 bosje bosjes
    basilicum basilicum
  • 2
    avocado, geschild in stukjes avocado, geschild in stukjes

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 140 graden en leg de reepjes ham op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 20 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Stap 2

    Breng ondertussen een pan water aan de kook en bereid de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de paprika de laatste minuut mee met de pasta.
  3. Stap 3

    Schep de Pasta Pesto Basilico door het pasta-paprikamengsel.
  4. Stap 4

    Maak de avocado's schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep de avocado en rucola door de pasta. Garneer met de ham en het basilicum.