Tagliatelle met olijven, tuinbonen en Parmezaanse kaas

Tagliatelle verdi con olive, fave e parmigiano

(1621)

Dit frisse lenterecept van Grand’Italia smaakt verrukkelijk op een zonnige dag

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Tagliatelle all'Uovo 500g Grand'Italia

    Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.

Bereidingswijze Tagliatelle met olijven, tuinbonen en Parmezaanse kaas

  • Stap 1

    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 2

    Voeg de tuinbonen 4-5 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de pasta. Giet de pasta met tuinbonen af en zet deze in een grote pan op matig vuur. Giet er een flinke scheut olijfolie bij en roer er de olijven, de peterselie en Parmezaanse kaas door. Laat het geheel nog 2 minuten zacht koken zodat de kaas smelt.

  • Stap 3

    Verdeel de pasta over de borden en garneer met een beetje Parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept