< Terug naar de receptenzoeker

Groene tagliatelle met olijven, tuinbonen en Parmezaanse kaas

Tagliatelle verdi con olive, fave e parmigiano

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle Verdi all'Uovo Tagliatelle Verdi all'Uovo
  • 2 eetlepel eetlepels
    fijngehakte peterselie fijngehakte peterselie
  • 75 gram gram
    Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
  • 250 gram gram
    tuinboon tuinbonen
  • 150 gram gram
    zwarte olijf zwarte olijven
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Stap 2

    Voeg de tuinbonen 4-5 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de pasta. Giet de pasta met tuinbonen af en zet deze in een grote pan op matig vuur. Giet er een flinke scheut olijfolie bij en roer er de olijven, de peterselie en Parmezaanse kaas door. Laat het geheel nog 2 minuten zacht koken zodat de kaas smelt.
  3. Stap 3

    Verdeel de pasta over de borden en garneer met een beetje Parmezaanse kaas.