Tagliatelle met pesto rosso en salami

Paglia e fieno con pesto rosso e salame

(2362)

De tricolore van Italië komt lekker tot leven in dit gerecht met tweekleurige pasta, pesto en salami

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Tagliatelle met pesto rosso en salami

  • Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen in ca. 3 minuten de salami roodbruin. Salami kun je in zijn eigen vet bakken zonder extra olie of boter. Het gebruik van een pan met anti-aanbaklaag is hierbij het makkelijkst.

  • Stap 2

    Roer er de pesto door en laat even opwarmen. Giet de pasta af zodra deze gaar is en roer er voorzichtig de saus door. Verwarm het geheel nog 1 minuut zodat alle smaken zijn ingetrokken. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Beoordeel dit recept