Tagliatelle met pesto rosso en salami

Paglia e fieno con pesto rosso e salame

(2362)

Een pasta pesto recept waarin de tricolore van Italië lekker tot leven komt in dit gerecht met tweekleurige pasta, pesto en salami. Je kan dit pasta pesto recept zo pittig maken als je wil door bijvoorbeeld de Pesto Rosso te vervangen voor Pesto Piccante en de salami te vervangen voor een pittige variant.Lees meer...

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Tagliatelle met pesto rosso en salami

  • Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen in ca. 3 minuten de salami roodbruin. Salami kun je in zijn eigen vet bakken zonder extra olie of boter. Het gebruik van een pan met anti-aanbaklaag is hierbij het makkelijkst.

  • Stap 2

    Roer er de pesto door en laat even opwarmen. Giet de pasta af zodra deze gaar is en roer er voorzichtig de saus door. Verwarm het geheel nog 1 minuut zodat alle smaken zijn ingetrokken. Breng eventueel op smaak met peper en zout.



Ook dit pasta pesto recept gemaakt? Laat het ons weten tag @granditalianl op Instagram.

Beoordeel dit recept