< Terug naar de receptenzoeker

Groene en witte tagliatelle met rode pesto en salami

Paglia e fieno con pesto rosso e salame

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Paglia e Fieno all'Uovo Paglia e Fieno all'Uovo
  • 1 potje potjes Grand'Italia
    Pesto Rosso (met zongedroogde tomaten) Pesto Rosso (met zongedroogde tomaten)
  • 1 snufje snufjes
    olijfolie olijfolie
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 200 gram gram
    salamiworst in blokjes salamiworsten in blokjes

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen in ca. 3 minuten de salami roodbruin. Salami kun je in zijn eigen vet bakken zonder extra olie of boter. Het gebruik van een pan met anti-aanbaklaag is hierbij het makkelijkst.
  2. Stap 2

    Roer er de pesto door en laat even opwarmen. Giet de pasta af zodra deze gaar is en roer er voorzichtig de saus door. Verwarm het geheel nog 1 minuut zodat alle smaken zijn ingetrokken. Breng eventueel op smaak met peper en zout.