< Terug naar de receptenzoeker

Gnocchi met Romana saus en wilde spinazie

Gnocchi con Salsa Romana e spinaci

Of de Romanen zelf op het idee kwamen drie heerlijke kazen samen te voegen in een saus, dat is nog maar de vraag. Maar elke chef-kok zou willen dat hij het zelf had uitgevonden. Want wat is dit een heerlijke romige combinatie, zeker met de gnocchi (zeg: njokki). Download de Pasta Maestro app en proef het zelf.

Ingrediënten

  • 1 pak pakken Grand'Italia
    Gnocchi di Patate Gnocchi di Patate
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Romana Romana
  • 1 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 300 gram gram
    (wilde) spinazie, gewassen (wilde) spinazie, gewassen
  • 50 gram gram
    hazelnoot, geroosterd hazelnoot, geroosterd
  • peper en zout peper en zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verhit de olie en roerbak de spinazie 1 minuut.
  2. Stap 2

    Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan.
  3. Stap 3

    Kook de Gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Stap 4

    Verwarm de saus, voeg de Gnocchi toe en als laatste de spinazie.
  5. Stap 5

    Bestrooi met hazelnoten en serveer meteen.