Gnocchi met Basilico saus en zongedroogde tomaten

Gnocchi di Patate alla Piemontese

(2491)

Deze heerlijke Gnocchi op Piemontese wijze zet je in een handomdraai op tafel!

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    617kcal

  • Koolhydraten

    72,7g

  • Eiwitten

    15,4g

  • Vetten

    28,5g

  • Vezels

    4,2g

Bereidingswijze Gnocchi met Basilico saus en zongedroogde tomaten

  • Stap 1

    Snijd de knoflook en zongedroogde tomaten in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook.

  • Stap 2

    Voeg de Basilico saus en zongedroogde tomaten toe en verwarm het geheel. Breng ondertussen een ruime hoeveelheid water aan de kook (houd 1 liter water per 100 gram Gnocchi aan).

  • Stap 3

    Kook de Gnocchi 3 minuten en verdeel met de saus over de borden. Garneer het geheel met Parmezaanse kaas en verse basilicum.

Beoordeel dit recept