Ingrediënten
-
Pastasaus met tomaten en basilicum.
-
Zongedroogde tomaten.
-
Grand'Italia Gnocchi di Patate zijn gemaakt van 80% aardappel en zijn een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels en rijst.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
617kcal
-
Koolhydraten
72,7g
-
Eiwitten
15,4g
-
Vetten
28,5g
-
Vezels
4,2g
Bereidingswijze Gnocchi met Basilico saus en zongedroogde tomaten
-
Stap 1
Snijd de knoflook en zongedroogde tomaten in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook.
-
Stap 2
Voeg de Basilico saus en zongedroogde tomaten toe en verwarm het geheel. Breng ondertussen een ruime hoeveelheid water aan de kook (houd 1 liter water per 100 gram Gnocchi aan).
-
Stap 3
Kook de Gnocchi 3 minuten en verdeel met de saus over de borden. Garneer het geheel met Parmezaanse kaas en verse basilicum.