
Glutenvrije fusilli met rucola, cherrytomaatjes en mozzarella
Fusilli senza glutine con rucola e mozzarellaIngrediënten
-
400 gram gram Grand'ItaliaGlutenvrije fusilli Glutenvrije fusilli
-
400 gram gram Grand'ItaliaPiccante Piccante
-
200 gram gramcherrytomaat cherrytomaten
-
200 gram grammozzarellabolletjes mozzarellabolletjes
-
150 gram gramrucola rucola
-
basilicumblaadjes voor het garneren basilicumblaadje voor het garneren
Bereidingswijze
-
Stap 1
Kook de pasta in ruim water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. -
Stap 2
Warm intussen de piccante saus op. Zet het vuur lager, voeg de cherrytomaatjes toe en gaar mee. Meng vervolgens de saus door de pasta. -
Stap 3
Voeg de mozzarellabolletjes en de rucola toe, roer alles even door elkaar en laat de smaken nog 1 minuut intrekken. Garneer eventueel met verse basilicum.