< Terug naar de receptenzoeker

Glutenvrije fusilli met rucola, cherrytomaatjes en mozzarella

Fusilli senza glutine con rucola e mozzarella

Heerlijk glutenvrij recept met fusilli, cherrytomaatjes, rucola en mozzarella 

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Glutenvrije fusilli Glutenvrije fusilli
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Piccante Piccante
  • 200 gram gram
    cherrytomaat cherrytomaten
  • 200 gram gram
    mozzarellabolletjes mozzarellabolletjes
  • 150 gram gram
    rucola rucola
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • basilicumblaadjes voor het garneren basilicumblaadje voor het garneren

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta in ruim water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Warm intussen de piccante saus op. Zet het vuur lager, voeg de cherrytomaatjes toe en gaar mee. Meng vervolgens de saus door de pasta.
  3. Stap 3

    Voeg de mozzarellabolletjes en de rucola toe, roer alles even door elkaar en laat de smaken nog 1 minuut intrekken. Garneer eventueel met verse basilicum.