Gevulde auberginerolletjes met gnocchi en pikante saus

Involtini di melanzane ripieni con salsiccia, gnocchi con salsa piccante

(1939)

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Grand'Italia Gnocchi di Patate

    Grand'Italia Gnocchi di Patate zijn gemaakt van 80% aardappel en zijn een heerlijk, echt Italiaans alternatief voor pasta, aardappels en rijst.

  • Grand'Italia Piccante 400g

    Tomatensaus met paprika en rode peper.

Bereidingswijze Gevulde auberginerolletjes met gnocchi en pikante saus

  • Stap 1

    Snijd de aubergines in de lengte in plakken van circa 2 tot 3 millimeter dikte en dep ze droog met keukenpapier.

  • Stap 2

    Pel de knoflook en snijd deze in stukjes. Hak een paar blaadjes salie en de blaadjes van een tak rozemarijn. Meng in een kom handmatig de worsten met de knoflook en kruiden en breng op smaak met zout en peper. Voeg ook 1 eetlepel olijfolie toe om het mengsel smeuïg te maken.

  • Stap 3

    Schep het vleesmengsel vervolgens op de plakjes aubergine en rol ze op. Bedek elk rolletje met een paar plakken pancetta en zet ze vast met cocktailprikkers. Verhit een flinke scheut extra vergine olijfolie in een pan en bak de auberginerolletjes rondom lichtbruin en gaar.

  • Stap 4

    Bereid ondertussen de pikante saus en de gnocchi volgens de instructie op de verpakking.

  • Stap 5

    Breng de Gnocchi na het afgieten op smaak met de warme saus.

  • Stap 6

    Garneer de Gnocchi met Parmezaanse kaas en verse basilicum en serveer in combinatie met de auberginerolletjes.

Beoordeel dit recept