< Terug naar de receptenzoeker

Fusilli Tricolori met salami en tomaat

Fusilli con salame e pomodorini

"La pasta non aspetta!" is een Italiaans gezegde: "De pasta wacht niet". Wat zoveel wil zeggen als: kook de pasta niet voordat je gasten aan tafel zitten. Pasta moet volgens de Italianen na het koken meteen worden opgediend en gegeten. Lees het verhaal verder in de Pasta Maestro app en ga aan de slag met dit recept!

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Fusilli Tricolori Fusilli Tricolori
  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 200 gram gram
    salami salami
  • 1
    ui, gesnipperd ui, gesnipperd
  • 2 tenen tenen
    knoflook, fijngesneden knoflook, fijngesneden
  • 1
    rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen gesneden rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen gesneden
  • 2 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 250 gram gram
    cherrytomaat cherrytomaten
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas, in krullen geschaafd Parmezaanse kaas, in krullen geschaafd
  • hand handen
    rucola rucola

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2

    Fruit de ui, knoflook en rode peper in de olijfolie.
  3. Stap 3

    Voeg de salami toe en bak deze mee.
  4. Stap 4

    Voeg de Sugocasa toe en laat goed warm worden.
  5. Stap 5

    Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Serveer met de cherrytomaten, kaaskrullen en rucola.