Fusilli met worst en Sugocasa

Fusilli con salsiccia e sugocasa

(898)

"La pasta non aspetta!" is een Italiaans gezegde: "De pasta wacht niet". Wat zoveel wil zeggen als: kook de pasta niet voordat je gasten aan tafel zitten. Pasta moet volgens de Italianen na het koken meteen worden opgediend en gegeten.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

  • Pasta Fusilli Tricolori 500g Grand'Italia

    Spiraalvormige korte pastasliertjes in de drie kleuren van de Italiaanse vlag.

Bereidingswijze Fusilli met worst en Sugocasa

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Fruit de ui, knoflook en rode peper in de olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de chipolatastukjes toe en bak deze tot ze bruin zijn.

  • Stap 4

    Zet het vuur hoog en blus af met de rode wijn.

  • Stap 5

    Voeg de Passata grof toe en laat goed warm worden.

  • Stap 6

    Giet de pasta af en roer de saus erdoor.

  • Stap 7

    Serveer meteen met de kaaskrullen.

Beoordeel dit recept