Fusilli met worst en Passata grof

Fusilli con salsiccia e passata

(898)

"La pasta non aspetta!" is een Italiaans gezegde: "De pasta wacht niet". Wat zoveel wil zeggen als: kook de pasta niet voordat je gasten aan tafel zitten. Pasta moet volgens de Italianen na het koken meteen worden opgediend en gegeten.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Grand'Italia Passata grof

    Passata, gezeefde tomaten.

  • Grand'Italia Fusilli Tricolori

    Spiraalvormige korte pastasliertjes in de drie kleuren van de Italiaanse vlag.

Bereidingswijze Fusilli met worst en Passata grof

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Fruit de ui, knoflook en rode peper in de olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de chipolatastukjes toe en bak deze tot ze bruin zijn.

  • Stap 4

    Zet het vuur hoog en blus af met de rode wijn.

  • Stap 5

    Voeg de Passata grof toe en laat goed warm worden.

  • Stap 6

    Giet de pasta af en roer de saus erdoor.

  • Stap 7

    Serveer meteen met de kaaskrullen.

Beoordeel dit recept