Fusilli met worst en Sugocasa

Fusilli con salsiccia e sugocasa

(899)

"La pasta non aspetta!" is een Italiaans gezegde: "De pasta wacht niet". Wat zoveel wil zeggen als: kook de pasta niet voordat je gasten aan tafel zitten. Pasta moet volgens de Italianen na het koken meteen worden opgediend en gegeten.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.

  • Pasta Fusilli Tricolori 500g Grand'Italia

    Spiraalvormige korte pastasliertjes in de drie kleuren van de Italiaanse vlag.

Bereidingswijze Fusilli met worst en Sugocasa

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Fruit de ui, knoflook en rode peper in de olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de chipolatastukjes toe en bak deze tot ze bruin zijn.

  • Stap 4

    Zet het vuur hoog en blus af met de rode wijn.

  • Stap 5

    Voeg de Passata grof toe en laat goed warm worden.

  • Stap 6

    Giet de pasta af en roer de saus erdoor.

  • Stap 7

    Serveer meteen met de kaaskrullen.

Beoordeel dit recept