Fusilli met groenten en gorgonzola

Fusilli vegetariane

(1004)

De zonnige groenten maken de pasta vegetariana van Grand’Italia onweerstaanbaar lekker

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Fusilli met groenten en gorgonzola

  • Stap 1

    Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 2

    Snijd de groenten en bak deze in ca. 4-5 minuten met een scheut olijfolie in een pan beetgaar.

  • Stap 3

    Breng de pastasaus in een grote pan aan de kook, zet het vuur laag en roer er de groenten door. Giet de pasta af en roer deze door de saus.

  • Stap 4

    Snijd 4 kleine stukjes van de gorgonzola en leg deze apart. Roer de rest van de gorgonzola op het laatste moment door de saus. Verdeel de pasta over de borden en garneer elk bord met een stukje gorgonzola.

Beoordeel dit recept