Fusilli met Basilico en Pesto

Fusilli con pomodoro e pesto

(1658)

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Fusilli met Basilico en Pesto

  • Stap 1

    Breng het water aan de kook en kook de Fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 2

    Verwarm ondertussen de Basilico saus in een pan. Rooster de pijnboompitten kort in olijfolie of in een droge koekenpan en laat ze afkoelen.

  • Stap 3

    Meng de pasta door de saus samen met 3 el Pesto alla Genovese, de rucola, pijnboompitten, olijven en pecorino.

  • Stap 4

    Gebruik de helft van de rucola om op elk bord een handjevol rucola te leggen en schep daar vervolgens de pasta overheen. Garneer met de pijnboompitten en de olijven en serveer met geraspte Pecorino.

Beoordeel dit recept