< Terug naar de receptenzoeker

Volkoren fusilli met kabeljauw en sperziebonen in tomatensaus

Fusilli integrali e Merluzzo con fagiolini al pomodoro

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Fusilli Integrali Fusilli Integrali
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 250 gram gram
    sperziebonen sperziebonen
  • 4
    kabeljauwfilet van ca. 100 gr. kabeljauwfilets van ca. 100 gr. per stuk
  • 1 bosje bosjes
    platte peterselie, fijngesneden platte peterselie, fijngesneden
  • 30 gram gram
    geschaafde amandelen geschaafde amandelen
  • 1 eetlepel eetlepels
    verse dragonblaadjes verse dragonblaadjes
  • 3 teentje teentjes
    knoflook knoflook
  • 1 scheutje scheutjes
    extra vergine olijfolie extra vergine olijfolie
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 1 snufje snufjes
    peper peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng een pan met ruim water aan de kook.
  2. Stap 2

    Verwijder de uiteinden van de sperziebonen. Blancheer de sperziebonen in kokend water tot deze beetgaar zijn.
  3. Stap 3

    Kook ondertussen de Grand'Italia Fusilli Integrali volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Stap 4

    Verhit een scheutje olijfolie in de pan en fruit de teentjes knoflook. Voeg de Sugocasa toe en laat 3 - 5 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Stap 5

    Voeg de sperziebonen samen met de visfilets en de fijngehakte peterselie toe aan de tomatensaus. Gaar in 7 - 8 minuten. Breng op smaak met verse dragonblaadjes en eventueel peper en zout.
  6. Stap 6

    Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schep op ieder bord de saus en de visfilet. Garneer met geschaafde amandelen.