Ingrediënten
-
Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Freddy's Gevulde Inktvissies
-
Stap 1
Spoel de inktvissies af, haal alle gorigheid eruit, ook het "plastic". Pas goed op dat je em heel laat. Hak de tentakels fijn en zet apart.
-
Stap 2
Hak de zwarte olijven fijn. Hak de knoflookies fijn. Hak ook de peterselie fijn. Gooi alles in een kom samen met de inktvis tentakels en een paar van de kappertjes. Doe de kleine eetlepels paneermeel erbij, en de fijngehakte chipotle pepers, en een heel losgeklopt ei. Doe maar lekker mengen met je handjes.
-
Stap 3
Stop het mengsel in de inktvissies maar maak ze niet te vol. Maak ze aan de onderkant dicht met een satéprikkertje. Bak ze op medium tot laag vuur.
-
Stap 4
Kook de spaghetti in 9 min. 'al dente' en pak ondertussen de Sugocasa erbij. Heerlijk om zo te gebruiken of om eerst een persoonlijke touch te geven, bijvoorbeeld met wat verse kruiden of een chilipepertje.
-
Stap 5
Als alles klaar is schep je alles op een bord! Eet smakelijk!