Freddy's Gevulde Inktvissies

Freddy's Gevulde Inktvissies

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat het bereidingsproces van onze Sugocasa veel lijkt op hoe je zelf thuis tomatensaus zou maken. Lees ons persbericht hier

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Spaghetti all'Uovo 500g Grand'Italia

    Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.

  • Grand'Italia Sugocasa Tradizionale

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Freddy's Gevulde Inktvissies

  • Stap 1

    Spoel de inktvissies af, haal alle gorigheid eruit, ook het "plastic". Pas goed op dat je em heel laat. Hak de tentakels fijn en zet apart.

  • Stap 2

    Hak de zwarte olijven fijn. Hak de knoflookies fijn. Hak ook de peterselie fijn. Gooi alles in een kom samen met de inktvis tentakels en een paar van de kappertjes. Doe de kleine eetlepels paneermeel erbij, en de fijngehakte chipotle pepers, en een heel losgeklopt ei. Doe maar lekker mengen met je handjes.

  • Stap 3

    Stop het mengsel in de inktvissies maar maak ze niet te vol. Maak ze aan de onderkant dicht met een satéprikkertje. Bak ze op medium tot laag vuur.

  • Stap 4

    Kook de spaghetti in 9 min. 'al dente' en pak ondertussen de Sugocasa erbij. Heerlijk om zo te gebruiken of om eerst een persoonlijke touch te geven, bijvoorbeeld met wat verse kruiden of een chilipepertje.

  • Stap 5

    Als alles klaar is schep je alles op een bord! Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept