< Terug naar de receptenzoeker

Farfallle met groente

Farfalle alle verdure

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Farfalle Farfalle
  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 1 stuk stuks
    courgette, in stukjes courgettes, in stukjes
  • 2 stuk stuks
    wortel, in stukjes wortels, in stukjes
  • 250 gram gram
    doperwt doperwten
  • 1 handvol handen vol
    bladpeterselie, fijngesneden bladpeterselie, fijngesneden
  • 2 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 100 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng water aan de kook.
  2. Stap 2

    Bak de blokjes courgette en wortels in 2 el olijfolie. Voeg saus en doperwtjes toe en laat 10-12 min. zachtjes pruttelen.
  3. Stap 3

    Kook intussen de farfalle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af en meng deze door de saus.
  5. Stap 5

    Voeg naar smaak peper toe en serveer met peterselie en Parmezaanse kaas.