< Terug naar de receptenzoeker

Farfalle met Pasta Pesto Basilico en zalm

Farfalle con pesto e salmone

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Farfalle Farfalle
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Pasta Pesto Basilico Pasta Pesto Basilico
  • 300 gram gram
    zalmsnipper zalmsnippers
  • 1 stuk stuks
    courgette, in stukjes courgettes, in stukjes
  • 1 hand handen
    verse basilicum verse basilicum
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie
  • 100 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng water aan de kook.
  2. Stap 2

    Bak de courgette in olijfolie.
  3. Stap 3

    Kook intussen de farfalle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af en meng deze met de pesto en zalmsnippers.
  5. Stap 5

    Serveer met basilicum en Parmezaanse kaas.