Farfalle met eekhoorntjesbrood

Farfalle ai Funghi Porcini

(531)

Farfalle is het Italiaanse woord voor vlinders. Deze pasta heeft er zijn mooie vorm aan te danken. Dit heerlijke gerecht is weer een voorbeeld van weinig moeite, groot effect.

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    685kcal

  • Koolhydraten

    79g

  • Eiwitten

    39g

  • Vetten

    22g

Bereidingswijze Farfalle met eekhoorntjesbrood

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Snijd ondertussen de kippendijen in kleine blokjes. Snijd de naaldjes van de rozemarijn fijn. Maak de haricots verts in 3 min. beetgaar.

  • Stap 3

    Verhit de olie in de koekenpan en bak de stukjes kippendij rondom goudbruin. Voeg de Funghi Porcini saus en de rozemarijn toe en verwarm. Schep de saus samen met de haricots verts door de pasta.

  • Stap 4

    Garneer met de rucola.

Recept Farfalle met eekhoorntjesbrood Grand'Italia

In dit gerecht worden de naaldjes van rozemarijn fijngesneden en in de saus verwerkt. Wil je wel de smaak, maar niet de naaldjes in de saus? Dan kun je de takjes ook in hun geheel meestoven met de saus en verwijderen voordat je het gerecht serveert.

Beoordeel dit recept