< Terug naar de receptenzoeker

Crostini con Sugocasa

Crostini met Sugocasa, ansjovis en kappertjes

Ingrediënten

  • 690 gram gram Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 2 eetlepel eetlepels Grand'Italia
    Capperi (kappertjes) Capperi (kappertjes)
  • 1
    ciabatta ciabatta's
  • 1 scheut scheuten
    extra vergine olijfolie extra vergine olijfolie
  • 2 teentje teentjes
    knoflook, gehalveerd knoflook, gehalveerd
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 blik blikken
    ansjovis op olie, uitgelekt ansjovisjes op olie, uitgelekt
  • 1
    verse oregano verse oregano

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de ciabatta in plakjes, bestrijk ze met extra vergine olijfolie en rooster ze ca. 10 min. Neem ze daarna uit de oven, laat afkoelen en wrijf in met de gehalveeerde teentjes knoflook.
  2. Stap 2

    Laat de sugocasa kort uitlekken in een fijnmazige zeef. Doe de saus in een kom, schep er 2 el kappertjes door en breng op smaak met olie en peper.
  3. Stap 3

    Verdeel de saus vlak voor het serveren over de crostini. Leg op elk toastje een ansjovisfilet en garneer met verse oregano.