Gnocchi recept

In het jaar 1827 werd Il Re Gnocco verkozen tot de eerste koning van het lokale Italiaanse carnaval. Hij trakteerde zijn onderdanen op een portie gnocchi! Vandaag de dag maken we nog graag gebruik van de verschillende recepturen van gnocchi. Sterke smaken van groenten en kruiden zijn een goede combinatie met dit Italiaanse gerecht, gemaakt van aardappel en bloem.

Gnocchi recept bereiden

Als je de Italiaanse keuken waardeert, moet je zeker een keer kennismaken met gnocchi. Gnocchi di patate is de bekendste variant in Nederland. Probeer de gevulde auberginerolletjes met gnocchi en pikante saus eens of ga voor het zomerse gerecht gnocchi met basilico saus en zongedroogde tomaten. Ook voor gnocchi geldt: de combinaties zijn eindeloos. Er is maar een maestro in de keuken en dat ben jij!

Hulp bij je gnocchi recept

Nog nooit gnocchi bereid? Of kun je nog wel een extra hulpje gebruiken? Download dan nu onze Pasta Maestro App! Met dit handige hulpje heb je in een handomdraai jouw Italiaanse maaltijd op tafel staan. En nog veel meer lekkere gerechten!

5 resultaten gevonden

 • 3

  Gnocchi met Romana saus en wilde spinazie

  Gnocchi con Salsa Romana e spinaci

 • 4

  Gnocchi alla caprese

  Gnocchi alla caprese

 • 3

  Gnocchi alla Genovese

  Gnocchi alla Genovese

 • 3

  Gnocchi met Basilico saus en zongedroogde tomaten

  Gnocchi di Patate alla Piemontese

 • 3

  Gevulde auberginerolletjes met gnocchi en pikante saus

  Involtini di melanzane ripieni con salsiccia, gnocchi con salsa piccante