Word ook een Pasta Maestromet de app van Grand’Italia!

Beschikbaar voor smartphone en tablet

Ontdek de creativiteit in jezelf met deze gloednieuwe keukenhulp! Met de Pasta Maestro app heb je altijd een handige keukentool bij de hand om in een handomdraai een gevarieerde écht Italiaanse maaltijd op tafel te zetten.

Ga de uitdaging aan, maak de 7 pastaklassiekers en word een ware Pasta Maestro

Ontdek de verhalen uit de Italiaanse keuken

Maak stap voor stap de lekkerste gerechten

Elke week een recept speciaal voor jou geselecteerd

Nog 6 klassiekers te gaan

Ken je klassiekers

Weet je wat leuk is? De perfecte pesto of de lekkerste pasta carbonara van begin tot eind zelf maken! Wij hebben de bereidingswijze van zeven pastaklassiekers op video vastgelegd. Met behulp van de app volg je gemakkelijk stap voor stap de juiste technieken. Extra leuk: iedere keer wanneer je en pastaklassieker gemaakt hebt, kom je dichter bij de felbegeerde titel Pasta Maestro! Download de app en ga meteen aan de slag!

Ontdek de verhalen uit de Italiaanse keuken

Achter veel Italiaanse recepten schuilt een verrassend verhaal. Wist jij bijvoorbeeld dat de Italianen ragù Bolognese niet met spaghetti maar met tagliatelle eten, omdat stevige saus beter hecht aan brede pasta? Bij elk recept in de Pasta Maestro app staat een kort verhaal over het gerecht dat je op tafel zet. Zo schotel je je gasten niet alleen iets lekkers voor, maar vertel je ze meteen iets over de pasta die ze eten.

Speciaal voor jou!

Voer jouw voorkeuren in (bijv. vegetarisch) en de app selecteert iedere week een recept speciaal voor jou. Handig! Bovendien switch je met je Pasta Profiel makkelijk tussen je tablet en smartphone, zo heb je je boodschappenlijstje altijd bij de hand.

Pasta Maestro