Grand’Italia – Word ook een Pasta Maestro

Grand’Italia staat voor al het goede dat Italië te bieden heeft: bijzonder lekker en rijk eten gemaakt van échte, pure ingrediënten. Oftewel, koken zoals de Italianen dat doen.

Bij Grand’Italia zijn we trots op onze keuken. Deze keuken willen we graag met iedereen delen. Door de grote variatie aan heerlijke kwalitatieve producten en onze receptideeën willen we je inspireren om zowel klassieke als nieuwe Italiaanse pastagerechten te creëren.

Onze Pasta Maestro app biedt je naast heerlijke, verrassende recepten, ook receptenfilmpjes en makkelijke stap-voor-stap bereidingen. Elk recept kent zijn eigen verhaal die we graag met je delen, zo maken we het je makkelijk én leuk om gevarieerd Italiaans te koken.

Met Grand’Italia kan iedereen een Pasta Maestro zijn.

 

GRANFOOD 

Grand'Italia is een merk van GranFood B.V. GranFood is onderdeel van de GBfoods Group, een internationale organisatie met een multi-lokale aanpak en een ondernemende en innovatieve geest. GBfoods is meer dan 75 jaar geleden opgericht en vertegenwoordigt vandaag de dag een omzet van € 627 miljoen. Een team van 1.800 medewerkers zet zich in om maaltijdproducten te maken voor A-merken als Grand’Italia, Gallina Blanca, Star en Jumbo in Nederland, Spanje, Italië, Rusland, de GOS-lidstaten, 28 landen in Afrika en het Midden-Oosten en in de Verenigde Staten.

Haar innovatieve karakter, lokale recepturen en toewijding om met haar producten de samenleving een optimale voeding te bieden zijn de sleutel tot het succes van GBfoods