Nieuw: de pure en natuurlijke tomatenbasis van Grand’Italia, Italiaanse eenvoud op haar best
< Nieuw: Ontdek met Grand’Italia in eigen keuken de regio’s van Italië
20-03-17

Nieuw: de pure en natuurlijke tomatenbasis van Grand’Italia, Italiaanse eenvoud op haar best


Wat de Italiaanse keuken zo onweerstaanbaar maakt? De liefde voor de allerbeste ingrediënten. Grand'Italia heeft voor iedereen die met weinig iets heel lekkers wil maken drie nieuwe, pure tomatenproducten. Want er gaat niets boven jouw eigen creatie met een op-en-top Italiaanse tomatenbasis.

 

De Italiaanse keuken zónder tomaat is niet voor te stellen. Grand'Italia introduceert daarom nieuwe, pure tomatenbasis producten in drie varianten. Gemaakt van tomaten die alle tijd krijgen om te rijpen onder de warme Italiaanse zon. En verder? Niks! Geen conserveermiddelen, geen suiker... 100% natuurlijk dus! Enkel en alleen de allerlekkerste, zoete, dieprode, meest smaakvolle tomaten. Daar hoef je niets meer aan toe te voegen.

 

Klaar ben je!

Met deze tomatenbasis van Grand'Italia kun je eerlijk, echt en natuurlijk koken. Dankzij de pure tomaat en jouw zelfgekozen ingrediënten komen de geuren en smaken vanzelf tot hun recht. Hierdoor hoef je niet voor ingewikkelde bereidingen te kiezen. Zo maak je de lekkerste pizza uit eigen oven met een basis van de fluweelzachte Passata Classica. Gasten te eten? Trakteer ze op bruschetta: meng stukjes tomaat van de Polpabella met verse basilicum. Op zoek naar een makkelijk gerecht waarmee succes gegarandeerd is? Laat gehaktballetjes even sudderen in de rijke Salsa Rustica. Pasta erbij... Complimenten verzekerd!