Nicoletta Tavella
< Carnaval in Venetië, een unieke ervaring
11-02-13

Nicoletta Tavella

Weet jij al wie Nicoletta Tavella is? Deze Italiaanse keukenprinses schrijft voor verschillende blogs, heeft haar eigen kookprogramma op de Italiaanse televisie en bracht kort geleden haar tweede kookboek uit. Hiervoor heeft ze brons gekregen in de catego

Weet jij al wie Nicoletta Tavella is? Deze Italiaanse keukenprinses schrijft voor verschillende blogs, heeft haar eigen kookprogramma op de Italiaanse televisie en bracht kort geleden haar tweede kookboek uit. Hiervoor heeft ze brons gekregen in de categorie ‘Italiaanse kookboek’ tijdens de Gourmand World Cookbook Awards. Dit is wat ze het liefst doet: haar passie voor de Italiaanse keuken met iedereen delen.

Cucina di Casa Mia is haar tweede kookboek gebaseerd op familierecepten. Want als klein meisje geboren in Geneva, leerde zij van moeder op dochter de fijne kneepjes van het vak. De receptuur van haar familie gebruikte ze als inspiratiebron en herschreef de recepten.

Ook zoveel passie voor de Italiaanse keuken? Volg één van Nicoletta’s kookworkshops. Of ga als thuiskok aan de slag en ontdek de recepten thuis.

Buon appetito!