Voor de perfecte pastasalade

Recept Pastasalade met Salade Pasta Casarecce

Raak geïnspireerd om heerlijke pastasalades te maken. Grand’Italia Salade Pasta Penne en Casarecce van 100% natuurlijke ingrediënten zijn perfect voor verse salades.

Maak eens een lekkere pastasalade! Extra lekker met Grand’Italia Salade Pasta, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en speciaal ontwikkeld voor pastasalades. Deze pasta van harde tarwe (durum) is verrijkt met tomaat en spinazie en heeft een heerlijk stevige bite. Ook als je de pasta(salade) gekoeld of later serveert, bijvoorbeeld als je gasten over de vloer krijgt voor een etentje.

Grand’Italia Salade Pasta is verkrijgbaar in twee varianten. Een verfijnde, geribbelde Penne en een gekrulde Casarecce. De unieke pastavormen en texturen zorgen ervoor dat dressings lekker aan de pasta hechten. Zo smaakt iedere hap even lekker. Deze kleurrijke pasta combineert perfect met allerlei verse ingrediënten in een salade. Probeer het eens in van onze pastasalade-recepten. Wat dacht je van pastasalade met pesto? Of deze frisse pastasalade tonijn? En blijft er wat over, geen probleem! Deze pasta blijft heerlijk stevig en wordt niet klef, dus is ook heerlijk als je hem de dag erna als lunch wilt eten. Wil je weten hoe je je pasta het beste kunt koelen voor een koude pastasalade? In dit artikel geven we je tips.

Trek gekregen en een lekkere pastasalade gemaakt? Laat het ons weten en tag @granditalianl op Instagram!

Grand'Italia pastasalade in pot

 

Beoordeel dit artikel