Mmmmmm pomodori!

Inspiratie Pomodori Grand'Italia

Italianen zijn dol op tomaten en gebruiken ze graag als basis voor hun gerechten. Niet zo gek dat er zo veel lekkere tomatenproducten zijn! Maar wanneer gebruik je tomatenpuree en wanneer bijvoorbeeld tomatenblokjes of tomatensaus zoals Sugocasa van Grand’Italia?

Tomatenpuree is sterk geconcentreerde tomaat en intenser van smaak dan bijvoorbeeld blokjes of een basissaus. Italianen voegen tomatenpuree toe om de saus wat voller van structuur te maken. Erg handig, want de saus hoeft dus minder lang in te koken.

Tomatenblokjes zijn stukjes tomaat inclusief het sap van de tomaat. Alsof je zelf een tomaat in stukjes hebt gesneden en het geheel vanaf de snijplank in de pan doet. Ideaal wanneer je wat minder tijd hebt!

Grand’Italia Sugocasa is een 100% natuurlijke basissaus van verse zongerijpte tomaten. Het is een mix aan tomaten in stukjes, tomatenconcentraat en wat kruiden. De ideale basis, zoals de Italianen hun tomatensaus maken! De basissaus is perfect voor een pastasaus, lasagne, soep of bijvoorbeeld als pizza topping. Maak bijvoorbeeld eens deze Volkoren fusilli met Sugocasa, tuinerwten en broccoli. Buon appetito!

Beoordeel dit artikel