Zo word je een glutenvrije Pasta Maestro!

Recept Glutenvrije Fusilli met Mozzarella

Ongeveer 1 op de 100 mensen heeft een glutenallergie of -intolerantie. Heel veel mensen kunnen dus niet kiezen voor een traditionele pasta maaltijd. Daarom helpt Grand'Italia iedereen die glutenvrij eet met een breed assortiment aan pasta's en pastasauzen. Ook glutenvrij kun je een Pasta Maestro zijn. 

Met de Grand'Italia glutenvrije pasta's en pastasauzen, zet je met een paar simpele ingrediënten een heerlijke glutenvrije pastamaaltijd op tafel. Grand'Italia Glutenvrij is pasta gemaakt van witte- en volkorenrijst, maïs en quinoa en geven de perfecte en vertrouwde 'al dente' bite. De Grand'Italia Glutenvrij is verkrijgbaar in twee populaire pasta varianten; Penne en Fusilli.

Volg je een glutenvrij dieet, dan kun je met de vele glutenvrije producten van Grand'Italia heerlijke glutenvrije recepten bereiden. Probeer bijvoorbeeld eens onze Glutenvrije Fusilli met rucola, cherrytomaatjes en mozzarella. Gemaakt met onze heerlijke Piccante pastasaus, want veel van onze pastasauzen zijn geschikt voor een glutenvrij dieet. Bereid je liever een glutenvrij gerecht met bijvoorbeeld vis? Dan kun je onze Glutenvrije Penne met gegrilde courgette en garnalen ook eens proberen! 

En ook als je geen glutenvrij dieet volgt, zijn deze recepten heerlijk om te maken. Want ook glutenvrij eten kan heel lekker zijn! 

Ga jij een van deze glutenvrije recepten ook proberen? Laat het ons dan weten en tag @granditalianl op Instagram. 

Beoordeel dit artikel