Tortellini alla Bolognese

Tortellini alla Bolognese

Dit recept is heerlijk voor tijdens een gezellige en knusse avond. De volle Bolognese pastasaus gaat perfect samen met het vlees in de Tortellini al Gusto Carne. De verse basilicum als garnering maakt het af!

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    639kcal

  • Koolhydraten

    80,7g

  • Eiwitten

    21,8g

  • Vetten

    23,6g

  • Vezels

    7,7g

Bereidingswijze Tortellini alla Bolognese

  • Stap 1

    Kook de tortellini volgens de aanwijziging op de verpakking, gedurende 14 minuten.

  • Stap 2

    Pel en pers de knoflook. En snijd de ui en wortel in blokjes.

  • Stap 3

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook voor ca. 2 minuten op laag vuur. Voeg de wortel toe en roerbak 4 minuten mee. Voeg vervolgens de Bolognese pastasaus toe en verwarm nog voor ca. 4 minuten.

  • Stap 4

    Meng de tortellini met de saus en verdeel over twee borden.

  • Stap 5

    Garneer met de verse basilicum en serveer direct.

Grand'Italia Italiaanse maaltijd inspiratie

La Bella Vita tip

Wil je het gevoel van Italië naar jouw eigen keuken halen? Klik hier om te ontdekken hoe de Italianen elke maaltijd La Bella Vita maken!

Kooktip bij Tortellini alla bolognese

Maak je dit recept voor meer dan 2 personen? Je kunt het aantal ingrediënten in dit recept gemakkelijk aanpassen door bovenaan het aantal personen aan te passen. De ingrediëntenlijst wordt dan gelijk voor je gewijzigd! 

Tip
Beoordeel dit recept