< Terug naar de receptenzoeker

Soep met balletjes en pasta per zuppa

Minestrone di pomodoro

Ingrediënten

  • 1 pot potten Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 300 gram gram
    gehakt gehakt
  • 1 stuk stuks
    ei eieren
  • 2 eetlepel eetlepels
    paneermeel paneermeel
  • 2 eetlepel eetlepels
    gehaktkruiden gehaktkruiden
  • 1 l l
    vleesbouillon vleesbouillon
  • 1 stuk stuks
    fijngehakte wortel fijngehakte wortels
  • 1 bakje bakjes
    fijngesnipperde ui fijngesnipperde uien
  • 100 gram gram
    sperzieboontjes sperzieboontjes
  • 4 plak plakken
    boerenbrood boerenbrood
  • 75 gram gram
    Pasta per Zuppa Pasta per Zuppa

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Meng het gehakt met het ei, het paneermeel en de gehaktkruiden en maak er kleine soepballetjes van.
  2. Stap 2

    Breng de bouillon aan de kook. Voeg de soepballetjes toe en laat deze 5 minuten meekoken. Voeg de groenten toe en kook het geheel nog eens 3-4 minuten.
  3. Stap 3

    Giet de pastasaus erbij en de Pasta per Zuppa. Laat nog 5 minuten doorkoken en breng eventueel op smaak met peper en zout. Serveer de soep met de plakken brood.