Rigatoni met pikante kip en sperziebonen

Rigatoni al pollo piccante e fagioli

(961)

Lekkere pikante pasta met kip, al binnen 15 minuten klaar! Een heerlijk eenvoudig gerecht voor het avondeten, wanneer je niet zoveel zin hebt om lang in de keuken te staan. Het beetje extra pit komt van de chili pepers in de Piccante pastasaus.

  • < 20
  • Gevogelte

Ingrediënten

Bereidingswijze Rigatoni met pikante kip en sperziebonen

  • Stap 1

    Blancheer de sperziebonen 30 sec. in kokend water, giet ze af en leg ze in ijskoud water. Zo blijven de sperziebonen mooi van kleur. Stoom de sperziebonen vervolgens beetgaar en breng ze op smaak met peper en zout.

  • Stap 2

    Kook de rigatoni volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 11 min. zodat deze lekker ‘al dente’ blijft. Bestrooi ondertussen de stukken kipfilet met een beetje peper en zout en bak ze aan alle kanten goudbruin en gaar.

  • Stap 3

    Voeg de Piccante saus en de sperziebonen bij de kip. Verwarm de saus op laag vuur. Giet de pasta af en meng de saus erdoor.

Kooktip bij Rigatoni met pikante kip en sperziebonen

Tip: Extra groente toevoegen? Ook lekker met reepjes gegrilde gele paprika!

Tip
Beoordeel dit recept