Glutenvrije fusilli met rucola, cherrytomaatjes en mozzarella

Fusilli senza glutine con rucola e mozzarella

(753)

Heerlijk glutenvrij recept met fusilli, cherrytomaatjes, rucola en mozzarella.

  • < 20

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    574kcal

  • Koolhydraten

    86g

  • Eiwitten

    20,3g

  • Vetten

    15,5g

  • Vezels

    5,4g

Bereidingswijze Glutenvrije fusilli met rucola, cherrytomaatjes en mozzarella

  • Stap 1

    Kook de pasta in ruim water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 2

    Warm intussen de piccante saus op. Zet het vuur lager, voeg de cherrytomaatjes toe en gaar mee. Meng vervolgens de saus door de pasta.

  • Stap 3

    Voeg de mozzarellabolletjes en de rucola toe, roer alles even door elkaar en laat de smaken nog 1 minuut intrekken. Garneer eventueel met verse basilicum.

Recept Glutenvrije fusilli met tomaten, mozzarella Grand'Italia
Beoordeel dit recept