< Terug naar de receptenzoeker

Fusilli met Bolognesesaus, rucola, cherrytomaatjes en mozzarellabolletjes

Fusilli alla Bolognese con rucola e boconcini

Ingrediënten

  • 400gramgram Grand'Italia
    FusilliFusilli
  • 400gramgram Grand'Italia
    Bolognese Bolognese
  • 200gramgram
    cherrytomaatjecherrytomaatjes
  • 200gramgram
    MozzarellabolletjesMozzarellabolletjes
  • 150gramgram
    rucolarucola
  • 1snufjesnufjes
    zoutzout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Breng intussen de Bolognesesaus aan de kook.
  2. Stap 2

    Zet het vuur lager, voeg de cherrytomaatjes toe en laat ze meesudderen. Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de Bolognesesaus door.
  3. Stap 3

    Voeg de mozzarellabolletjes en de rucola toe, roer alles even door elkaar en laat de smaken nog 1 minuut intrekken. Garneer eventueel met verse basilicum.