< Terug naar de receptenzoeker

Farfalle met ui en spinazie

Farfalle con cipolla e spinaci

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Farfalle Farfalle
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Formaggio Formaggio
  • 2 stuk stuks
    ui, in ringen gesneden uien, in ringen gesneden
  • 400 gram gram
    verse spinazie verse spinazie
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie
  • 1 snufje snufjes
    peper en zout peper en zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Fruit intussen de uiringen in een scheut olijfolie.
  2. Stap 2

    Voeg de spinazie toe en bak deze mee totdat deze voor de helft is geslonken. Voeg de formaggiosaus toe, breng aan de kook en zet het vuur laag.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door. Laat het geheel nog 1 minuut intrekken.