< Terug naar de receptenzoeker

Farfalle met ui en spinazie

Farfalle con cipolla e spinaci

Ingrediënten

  • 400gramgram Grand'Italia
    Formaggio Formaggio
  • 400gramgram Grand'Italia
    FarfalleFarfalle.
  • 2stukstuks
    ui, in ringen gesnedenuien, in ringen gesneden
  • 400gramgram
    verse spinazieverse spinazie
  • 1scheutjescheutjes
    olijfolieolijfolie
  • 1snufjesnufjes
    peper en zoutpeper en zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Fruit intussen de uiringen in een scheut olijfolie.
  2. Stap 2

    Voeg de spinazie toe en bak deze mee totdat deze voor de helft is geslonken. Voeg de formaggiosaus toe, breng aan de kook en zet het vuur laag.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door. Laat het geheel nog 1 minuut intrekken.