Capresesalade in het glas met pistache-rucolacrème en mozzarellamousse

Caprese nel bicchiere con crema di rucola

(2138)

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Erbe 690g Grand'Italia

    Sugocasa Erbe is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en Italiaanse kruiden.

Bereidingswijze Capresesalade in het glas met pistache-rucolacrème en mozzarellamousse

  • Stap 1

    Pureer knoflook, pistachenoten, Parmezaanse kaas, rucola en genoeg olijfolie om een glad mengsel te maken (maar niet te vloeibaar). 

  • Stap 2

    Snijd de mozzarella in stukjes en doe deze in de mixer samen met een flinke scheut olijfolie, een snufje zout en een beetje zwarte peper naar smaak. Pureer de mozzarella tot een mooie, gladde en luchtige mousse.

  • Stap 3

    Neem 4 glaasjes (inhoud: 1 dl circa) en begin in elk glaasje met een laagje Sugocasa, dan een laagje mozzarellamousse en als laatste een laagje rucolacrème.

  • Stap 4

    Garneer met de basilicumblaadjes en serveer goed gekoeld.

Beoordeel dit recept